Skip to content
MIJN zorgcollectief

NN Zorgcollectief: goede collectieve zorgverzekering met vrije ziekenhuiskeuze voor een Fit & Gezond 2023

Van 13 november 2022 tot 1 januari 2023 kan je overstappen van zorgverzekeraar! Stap je voor 1 januari 2023 over? Dan wordt je oude zorgverzekering automatisch opgezegd. Stap je pas over na 1 januari? Dan moet je zelf je oude zorgverzekering opzeggen!
De zorgverzekering is een grote kostenpost voor de meeste Nederlanders. Naast de hoge maandelijkse kosten voor de verzekering is er tevens het eigen risico voor de meeste vergoedingen uit de basisverzekering dat betaald dient te worden, voordat je voor een vergoeding in aanmerking komt. Ook in 2023 blijft het (minimale) eigen risico € 385,- per verzekerde ouder dan 18 jaar.
Wij zien dat de premies in 2023 weer gaan stijgen en ook de collectiviteitskortingen op de basispremie zijn niet meer toegestaan! Wél mag er nog collectiviteitskorting worden gegeven op de aanvullende dekkingen!* Door deel te nemen aan het Zorgcollectief profiteert u van kortingen die oplopen tot 20%.

De voordelen van een zorgverzekering bij Nationale

De Zorg Vrij basisverzekering is een zeer complete verzekering met ruime zorgkeuze. Ook maak je gratis gebruik van extra services:

Ontdek uw voordelen en korting

Uw korting wordt aangegeven na het maken van de keuzes in de aanvullende verzekeringen binnen deze collectieve zorgverzekering, oplopend tot 20%!

Back To Top