Skip to content
APK Verzuimverzekering en Payrollmedewerkers vanaf 01-01-2021

APK Verzuimverzekering en Payrollmedewerkers vanaf 01-01-2021

APK Verzuimverzekering! Zit u nog goed?
Het afgelopen jaar hebben wij diverse verzuimverzekeringen beoordeeld en bij meerdere zaken een forse premiebesparing kunnen realiseren (zonder dat dit ten koste van de dekking hoeft te gaan).

Al vanaf september worden er door verzekeraars verlengingsvoorstellen per komende januari verstuurd, aangezien veel contracten per januari lopen.
U staat voor de keuze: doorgaan bij de huidige verzekeraar of overstappen naar een andere verzekeraar. Ons advies: Kom tijdig in actie en maak een bewuste keuze!

Graag doen wij voor u “de APK”, een check of de dekking nog past bij de actuele situatie, maar ook of de premie nog marktconform is. We komen graag in gesprek met u, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing!

Eigen risico periode (nieuwe) verzuimverzekering kan weer op 10 wachtdagen!
Kort nadat het coronavirus toesloeg in Nederland, hebben alle verzekeraars voor nieuwe aanvragen verzuimverzekeringen hun beleid aangepast, waardoor de minimale wachttijd is aangepast naar 30 wachtdagen. Mocht u voornemens zijn om het risico van loondoorbetaling af te dekken voor uw bedrijf, dan behoort 10 wachtdagen weer tot de mogelijkheden.

Waar meldt u vanaf 1 januari 2021 uw Payroll medewerkers aan voor pensioen?
Het is bijna zover! Nog een paar maanden en dan gaat de nieuwe wetgeving in rondom pensioenopbouw van payrollers. Tijd dus om in actie te komen!

In de WAB is geregeld dat payroll medewerkers recht krijgen op een adequate pensioenregeling.

Als payroll bedrijf staat u voor de keuze: meld ik mijn payroller aan in de pensioenregeling die geldt bij de inlener (indien mogelijk) of stel ik een eigen adequate pensioenregeling op zodat ik daar al mijn payrollers kan aanmelden. Graag helpen wij u verder zodat u een juiste en passende keuze kunt maken voor uw bedrijf!

Wilt u meer weten over een of meer van de genoemde onderwerpen, neem dan contact met ons op!
info@mijnverzekeringskantoor.com of 010-2410080.

Back To Top